Röda faran!

Rött som kärlek
Rött är det jag ser när jag är arg
Rött som solmogna tomater
Rött är det ni kommer se när jag snabbt springer förbi
Nu är den här! Min löparjacka från Craft som jag fick när jag
löste en prenumeration på tidningen IFORM.

något nytt, något kul och något tufft

Satt här och kollade vårt gruppträningschema efter något förslag på vad jag kan träna ikväll. Det kanske är dags att testa NÅGOT NYTT, NÅGOT KUL och NÅGOT TUFFT. Jag stannade till vid klassen powerpilates. Detta har jag aldrig testat, det ska bli kul att se vad detta kan ge. Kroppen känns stel  (som alltid) så detta är väl en perfekt kombination.


Pass förklaring: Träna styrka i samspel mellan kropp och tanke.

Power Pilates är en kombination av yoga, styrketräning och stretch. Det är en hård och effektiv styrke- och smidighetsträning – som genomförs i ett lugnt och kontrollerat tempo.

Övningarna genomförs i mjuka och långsamma rörelser. Vi lägger fokus på teknik och andning och i varje övning tränar du flera muskelgrupper samtidigt. Träningen passar alla – oavsett erfarenhet. Instruktören hjälper dig att hitta din personliga nivå.



kolhydratDIET!

Den finns! Jag har kört den hela dagen idag... smörgåsar, potatis och lite mer smörgåsar. Den fungerar alldeles utmärkt, jag blev helt plötsligt jätte pigg från att har kommit hem trött. Jag känner mig träningsladdad och det är ju tur eftersom jag måste snabbt iväg och hålla en bodypump klass, den ordinarie instruktören är lite krasslig.
Jag tror att jag kommer lyfta riktigt tungt idag så HURRAAAA FÖR KOLHYDRATER!
( Tänk om den fanns på riktigt... - Ät kolhydrater för att få ett hälsosamt och smalt liv! ) F*n va livet är orättvist. jag älskar kolhydrater...

sköna träning

Kroppen är tung och trött efter mitt sena combatpass igår. Fick rulla ur sängen i morse och att lyckas hänga över badkaret i dag för att tvätta håret var i sig en prestation. Fullt ös och massor av vilja och energi bjöd passet på igår. Deltagarna älskar det nya passet oc vi var alla lika svettiga och trötta.

Jag har nästan alltid någon ny person varje vecka som aldrig testat combat innan. Det är alltid lika spännande om hon/han kommer tillbaka. Jag själv tyckte att det var jätte tråkigt första gången jag var på en sån klass, kanske var det för att det var svårt och att det inta var utmanade nog. Men nu vet jag bättre!

Det krävs alltid lite mer som instruktör när det är nytt folk på passet och man vill ju så gärna att de ska komma tillbaka och bodycombat är svårt och det kräver att man går 5- 10 gånger innan man kan ge mycket av sig själv och få det till effektiv träning.

Kvällen i dag bjuder på styrketräning, kanske borde det stretchas också!

ha en bra dag

Nu äntligen!

Ny vecka och det är nu det händer. Denna veckan ska jag återuppta min egna träning. Mitt styrketräningsprogram har varit vilande nu i två veckor eftersom jag har varit tvungen att lägga min energi på ny koreografi till både pump och combat.
Så är tänker jag min träningsvecka:
måndag - bodycombat
tisdag - styrketräning - Bröst, triceps, axlar och mage
onsdag - kondition
torsdag - styrketräning - ben, biceps, rygg och mage
Kanske blir det någon träning i helgen också. Dock har jag ingen egen klass denna helg för att det är påsk. Men det blir säkert powerwalk runda eller löpträning

en massa ting är tydligen jag

Vilken lördag! Jag började som vanligt lördagsmorgonen med bodypump och sedan blev det bodycombat. Full klass på pumpen och energin bara flödade. Jag vet inte om ni varit på den nya releasen men låt nr 7 ( utfallslåten ) AAAAAAAAJJJJJ! den gör så ont... Hela min grupp skrek av smärta och trots det kunde alla skratta åt det så det var härlig teamkänsla i salen igår.
Sedan var det dags för lite kalas på kvällen hos vänner som bor i sundbyberg.  Efter min träning så var jag trött och kände inte alls för att gå bort på fest. Men en powernap fixade visst till det ganska enkelt och det slutade med en hel kväll minst sagt.
Singstar för hela slanten och hemma i säng igen klockan 05.30. Nu är man vaken igen och undrar varför jag inte kan sova men det är väl jag i ett nötskal - RASTLÖS!
Nu blir det storstädning, tvättning och söndagsmys


i mitt sinne finns det vilja

Nu så är snart veckan slut och det betyder att det kommer blir tid för min egna träning. Imorgon ska jag vicka för Björn som inte kan köra sin combat. Så min arma kropp som inte fått ordentlig träning nu på två veckor ska straffas med en timme pump mellan 10-11 och sedan en timme combat mellan 11-12.

Jag undrar hur mycket som jag tappat nu när jag inte styrketränat på två veckor. Jag har bara kört bodypump och combat. Jag skulle precis gå in i en ny fas i mitt styrkeprogram. Repetionerna skulle minska från 10 till 8 gånger nu under fyra veckors tid för att sedan minska till 6 rep och sedan 4. Men hur det går får nästa vecka utvisa.

Min kropp känns (kanske pga av vila) otroligt pigg och fräsch och vill verkligen ta ut sig till max nu. Kanske orkar jag inte fysiskt lika tunga vikter men i sinnet där finns det vilja!

5 kilo lättare

Det är helt sant för nu har jag klippt bort en massa hår. Jag har så tjockt hår att min frisör måste skära ut det med kniv. Jag är grymt nöjd med min nya "flikiga" lugg som känns så lätt och härlig att fixa med!
Mitt mission är nu att spara ut håret längre och därför tunnade vi mest ut håret, även en färgning av utväxten för att känna sig lite fräschare.


var är sexpacket egentligen?

Jag satt och funderade på vad mitt mål med min träning är. Visst vill jag minska i fettprocent, visst vill jag öka min muskelmassa. Ett sexpack på magen hade inte heller varit helt fel. Men det är inte heller det viktigaste för mig. Träning är ett sätt för mig att koppla av. Det får mig att må bra, jag orkar mer och jag känner lycka. Träningen måste vara rolig och jag vill hålla det på en bra och på en lagom nivå. Jag älskar mitt liv som gruppträningsinstruktör och har aldrig (med handen på hjärtat) varit något annat än glad och lycklig när jag kommer in i träningssalen för att hålla en klass. Jag ger alltid 110%. Detta anser jag är min styrka. Jag visar engagemang och träningsglädje varje gång.
 
Visst känner jag resultat eftersom jag blivit starkare nu när jag styrketränar. Mina biceps har växt till sig något men jag känner mig inte mindre och byxorna sitter inte lösare... Självklart är det kosten som gör att skillnaden inte märks så tydligt, för tränar det gör jag fullt tillräckligt enligt min mening. Dock får min egna träning vänta en vecka till. Massa saker att göra och jag måste lägga fokus på min instruktörs karriär. Det kan vara skönt med färre pass nu i två veckor för att sedan komma tillbaka med massor av träningssug. En normal träningsvecka för mig är två dagar styrketräning, ett bodypump och ett bodycombat pass per vecka. Sedan är målet ytterligare ett konditionspass antingen spinning eller löpträning.

Tillbaka till kosten så vill jag ha nya frukostvanor, jag vill få bort mitt godissug och helst av allt en liten hustomte som både handlar, planerar och tillagar maten. Nu ska jag börja med att minska portionerna och försöka få bort allt socker. Men sen när jag tänker på allt som handlar om kost, träning och välbefinnande så kanske det är just det som får mig att må bra. Träna, äta godis, dricka mitt glas vin på lördagskvällen och är jag sugen på en flottig pizza en kväll så äter jag det... Frågan är om jag kommer må bättre om jag om jag alltid håller mig till "reglerna"?
Något som är sant är ju att det finns inga genvägar och det blir ju inte enklare ju äldre man blir...
Så vad vill jag egentligen? Är jag nöjd och stolt över mig själv trots att sexpacket fortfarande inte kommit fram?
- Ja det är jag! Jag är frisk, jag har ett fantastiskt liv, jag kan göra allt jag vill och jag har snygga biceps :)

shoppingbegär

Nu var det alldeles för länge sedan jag shoppade träningskläder. Eftersom jag tidigare arbetade som säljare på Röhnisch Sportswear så var träningskläder en del av min vardag. Alltid nya och fina träningskläder och självklart var det från den allra senaste kollektionen. Röhnisch kommer alltid vara top of the line för mig, bättre kläder för träningen finns inte... Nya löparskor till våren är också något jag vill ha...

les mills i stora lass

Kvällen den bjöd på bodycombat. Mina goa deltagare fick både lite nytt och gammalt. Jag körde fyra nya låtar frå de senaste releasen vilket de tyckte var grymt skoj.

kolla in det här:



Detta är från de nya releasen och det är helt klart den bästa låten på länge. - Pirater är vi alla ihop!


Det är mycket fokus på de nya releaserna även denna vecka för mig. Hela combaten ska sitta tills lördag så min egna träning får kliva åt sidan.

Har ni kört nya combaten? Vad tycker ni? Jag tycker den är grymt kul!

hej igen!

Jag har gått in i någon " jag orkar inte titta åt min dator syndrom" Har inte varit här och gjort ett enda inlägg på hela helgen. Det har varit ganska tomt med inlägg hela veckan men all min kraft och energi har gått till annat. Här kommer lite sammanfattning för er som är intresserade...
Fredagen var lyckad med bowling och pilkastning på BALLBREAKER. Jag suger på bowling och självklart kom jag sist. Tog i alla fall revansch när det gällde pilkastningen. Jag har i alla fall kommit underfull med att jag är en TÄVLINGS MÄNNISKA, jag hatar att förlora och jag vill lyckas i precis allt. Jag blir sur ett tag men som tur är går det snabbt över.
Lördagen var det bodypump premiär med den nya releasen. Det var fullt på klassen och den satt riktigt bra, Kunderna tycket att det var kul och ett ganska tufft pass. De skrek rätt ut på utfallslåten ( det gjorde jag med, fy f*n vad ont det gjorde....) Sedan blev det en sväng på stan med goda vännerna Kristin och Fanny. Underbart väder och vårjackan och solbrillorna fick åka fram.
Söndag å härliga söndag förutom bakslaget med vädret. Idag har jag haft svårt att sitta still. Jag har städat och plockat undan här hemma. Jag har monterat vårt nya köksbord som vi fick av snälla FRIDA. Jag har varit och kört en klass idag på gymmet. Combo kallade vi det för, 30 min pump och 30 min combat. Dock var det en speciell upplevelse. Jag körde nämligen bara för en person. Men hon var helt nybörjare så det var ganska bra och lyxigt för henne, mycket teknik genomgång och fullt med uppmärksamhet från mig. Nästan att man borde kallat det för en PT-klass. Sedan har jag övat och övat och övat lite till på den nya combat releasen här hemma i vardagsrummet. Ska försöka köra 4 låtar på klassen i morgon och hela passet på lördag. Vad har jag mer gjort... hmm jo jag bakade kladdkaka. oops! men det var gott så det är okej att gotta sig lite. Man blir väl söt av socker :)
Bilder:
köksbordet!
det kom ett mms:
och min syster son... här är han gangster *puss*


min fredag

Igår var en riktigt fullspäckad dag med jobb i Norrköping. Åkte hemifrån klockan 7.30 och var hemma igen klockan 20.30. Veckan har gått riktigt fort och nu är det fredag igen. Ikväll väntar en afterwork med tjejerna på jobbet. Jag tror det blir bowling på ballbreaker sedan middag och lite vin. Det kommer bli jätte mysigt.

Vi är tre visual merchandisers och sedan har vi vår chef. Eftersom vi jobbar mycket ensamma och besöker egna butiker varje dag så får vi inte så mycket tid ihop. Men när vi ses så har vi så grymt kul ihop!

Hur ska ni spendera fredagen?

en helt vanlig onsdag

Helt ensam ikväll. Jag, tända ljus, en kopp te och huvudvärk, nästan allt av dessa saker är mysigt. Är det brist på träning denna veckan som gör att kroppen undrar var jag sysslar med. Eller är det kanske något virus pågång? Nej den tanken slår jag bort med engång, huvudet är nog bara fullspäckat med saker som vill komma ut. Nya koreografier att lära sig, jobb, samtal till diverse företag att ringa till och sedan är det nog allmänt rörigt i skallen...

Fick lite energi nu eftersom min syster ringde, alltid lika kul att höra hennes röst. Tänk när min lilla systerson kan prata med sin favorit moster i telefon *ler* Snart är han 4 månader och han har börjat äta lite gröt nu i veckan. Stora killen ju. Hon berättade att han vill inte längre ligga ner utan bara sitta upp hela tiden så han kan kolla på allt som händer runt omkring. Let`s dance är tydligen favorit programmet på tv:n dock vet jag inte vem han hejjar på.

Nu ska jag dricka upp mitt te, starta bodypump musiken och börja träna på koreografin som MÅSTE sitta tills på lördag...


Nu ska jag bekämpa tröttheten

Ett besök hos hälsokostaffären och vips så har jag detta i min hand. Jag brukar inte tro på sånt här men nu ska jag fylla på min kropp med nyttigheter. Järn, B-vitamin och mineraler. Jag äter två stycken tabletter om dagen första veckan sedan ska jag bara ta en per dag. NÅGON AV ER SOM TILLFÖR KROPPEN NÅGON FORM AV KOSTTILLSKOTT?


missar min träning

Denna veckan kommer inte bli som jag tänkt mig. Jag har ny bodypump release på lördag och bodycombat release på måndag. Denna veckan borde jag ägna åt övning och åter övning. Det betyder att jag får sätta min egna träning åt sidan vilket känns trist nu när jag kommit igång med min styrketräning. Möjligtvis ska jag försöka komma iväg på bodypump idag annars får det bli att stanna hemma och öva...

Kroppen mår säkert inte dåligt av att det blir en lugnare träningsvecka fast det känns alltid som styrkan försvinner bara man är bort en vecka...

jag är grym

Det är så jag känner mig idag. Stark, glad och pigg. Det har varit en bra dag på jobbet och en bra dag på gymmet. Nya utvärderingar har gjorts av mina härliga deltagare på min bodycombat ikväll och det var så mycket fin feedback och jätte bra betyg. Det fick mig att känna mig som världens bästa gruppträningsinstruktör idag. - Tack alla underbara! Så just nu känns det väldigt inspirerande att fortsätta instruera och utvecklas inom detta yrket.

Ni som funderar på att bli instruktör - GÖR DET! Ni kommer tycka att det är så roligt.

söndagspromenad

Här är vi ute på isen och vandrar i solen. Riktigt skönt att få vara ute och njuta av frisk luft. Det svåra var att ta sig ner till sjön, det var isiga gångvägar och vi var alla tre nära att halka och slå halft ihjäl oss. Trots att vi inte kunde gå i snabbt tempo så fick benen ändå arbeta pga av halkan. Det blev en promenad på mer än 2 timmar. 
En perfekt avslutning på helgen denna helt underbara helg.



vilken underbar lördagkväll

Tack alla vänner för en super kul lördagkväll. Grabbarna fixade underbart god mat. Entrecote med hasselbackspotatis med tsatsiki och grönpepparsås. Sallad med parmesan och pinjenötter. Till dessert gjorde jag snabb cheesecake med passionsfrukt. Det blev vin och BUBBEL för att fira FRIDA på sin födelsdag som egentligen är i dag.

Melodifetivalen visades på tv:n i bakgrunden och kul att det blev min favorit som vann. Natten blev sen så idag känner man sig lite trött. Men nu ska jag ta på mig träningskläderna för att ge mig ut på långpromenad längs med vattnet i det underbara vädret.

Snabb cheesecake med passionsfrukt

För 4 personer.

Såg det här receptet på Tv-programmet "Tinas cookalong" och tyckte det lät smaskigt!

Ingredienser

2 dl crème fraiche
2 dl Philadelphiaost, 200 g
3 tsk vaniljsocker med riktig vanilj
1-2 msk saft från en limefrukt
Hallon
8 st digestivekex

Till servering:
Malen kanel eller kardemumma
2 st passionsfrukter

Gör så här

Vispa crème fraichen och philadelphiaosten, smaksätt med socker och lime.
Krossa digestivekexen.
Varva kexsmulor och cremén i glas. Lägg hallon i mitten av glaset och fortsätt varva kexsmulor och cremé ovanpå.
Toppa med lite kanel eller malen kardemumma och passionsfrukt.





Då var det min tur

Några år efter alla andra så bestämde jag mig också för att testa FUNBEAT. Så nu ska jag registrera min träning, följa andras träning och följa olika disskutioner av olika slag.

Använder du FUNBEAT? Vad tycker du om det? Bra , dåligt?


Logo
www.funbeat.se

svettig, glad och massa energi

Det blir man efter morgonträning! Inte nog med det, vi har utvärderingsvecka där vi lämnar formulär till deltagarna som de får fylla i hur passet var, hur de upplevde instruktören och pedagogiken mm. Det fick lista mellan 1-6 där 6 är bäst. Sedan lite fr

Fredags dejt!

Igår fick jag gå på dejt med min underbara sambo. Han överraskade mig med en middag på en spansk restaurang. Det blev gott vin, god mat och en massa härliga samtalsämnen. Även att man bor ihop så betyder inte det att man har tid att prata och umgås och det gäller framförallt vardagskvällar. Efter en trist vecka så kunde det här inte bli bättre. TACK älskling för en underbar fredagsdejt!

Nu väntar träning, solen skiner och jag hoppas mina deltagare på passet är lika taggade som jag att köra bodypump. Dock efter min benträning i torsdagskväll så har nu rumpan flyttat sig en bit upp och benen känns spända...

härliga efterlängtade fredag

Skönt med fredag och helg... Det kommer bli en bra helg, vi ska ha middag här med underbara vänner. Nu ska det planeras förrätt, huvudrätt och dessert. Nästan som "halvåtta hos mig" Jag ska ta mig ett glas vin och bara njuta av ledigheten.

Min vecka har varit tung och trist trots det vackra vädret som borde lämnat massa glädje och energi. Men nu lämnar jag det bakom mig, man kan inte alltid ligga på topp. TRÄNINGEN har fungerat bra denna veckan, har en bokad träningsdag i morgon med bodypump efter det kan jag köra vad jag vill.

Gårdagens träning gav lite positiva resultat. Ökade från 80 - 90 kilo på benpressar. Det blev 3 set med 10 rep. Jag kände att jag kanske kunde klarat 95 så nästa vecka lägger jag på 100 kilo, det borde jag väl fixa??? Utfallen blev det 30 kilo, 3 set och 10 rep (också en ökning, fast jag tycker jag borde klara lite mer här)

Hoppas ni alla får en underbar fredag!

kvällens workout

Äntligen dags för träning igen. Igår var det min vilodag och det var också skönt. Nu ska bara middagen smälta i magen en stund innan det är dags för kvällens styrkepass. Idag blir det BEN, BICEPS, TRICEPS, AXLAR och MAGE.

Jag börjar dock känna mig lite stressad över att lära mig två stycken koreografier. ( bodypump + bodycombat) Det är snart dags att köra ny release och allt måste sitta klockrent. Jag måste nog ge mig själv ett antal timmar på söndag för att öva, inte nog med att man måste lära sig det nya utan under tiden måste man ju även komma ihåg det gamla :) 


Vad är det för träning som gäller för dig? Just nu är det bara styrketräning, combat och pump som gäller för mig. Jag saknar löpträningen tidiga mornar eller sena kvällar där solen värmer lite medans man springer. Det är torrt och friskt ute och man hör fågelkvitter... -Våren kom nu! Det är rätt komiskt jag alltid ska fastna för en sak en viss tid och då tränar jag bara det, sedan tröttnar jag och hittar en ny träningsform... Är du som jag? 

ingen bra dag

Idag är jag verkligen inte på topp. Sur, ledsen ont i kroppen och skulle egntligen bara ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet. Nu åker jag till eskilstuna det kanske känns det bättre när jag får en kopp kaffe och macka på tåget.

sur och grinig är ledordet idag... 

träningsladdad?

Nja inte så värst. Men så fort jag väl står där inför mina deltagre ikväll med lindorna runt knogarna då kommer träningsglädjen. Vi diskuterade trötthet idag på jobbet och det är visst inte bara jag som känner mig helt färdig när kvällen kommer. Jag skulle kunna somna stående de flesta kvällar. Jag börjar tro att det är vitaminbrist eller något sådan som spökar. Solen är ju äntligen här och visst underlättar det lite men det känns som jag skulle villja sova i två dygn för att ta igen mig. Dock är jag morgonpigg så problemen är bara på kvällen.

Någon som har tips mot trötthet? ( Jag ogillar verkligen REDBULL så det tänker jag inte testa)

Nu på med träningskläder och invänta träningsglädjen!

veckans träning

Mycket av min energi denna veckan kommer gå till att plugga in två nya koreografier efter helgens utbildningar. Sedan ska jag styrketräna tre dagar efter som jag missade en dag förra veckan pga av två vick-klasser.

idag - styrketräning + bodycombat
tisdag - styrketräning
onsdag - vila
torsdag - styrketräning
lördag - bodypump

det här får bli första utkastet av träningsveckan. Dock har jag inte ett fullständigt jobbschema så jag vet inte riktigt vart i landet jag är och hur mina arbetsdagar ser ut

söndagslugn

Sköna lugna och osminkade söndag. Promenad på ca 1 timme där snö och is började försvinna från vägar och gångbanor. Solen bländade mig i ansiktet emellanåt och jag fick känslan av harmoni i hela kroppen. I min mp3spelare så spelades nya bodypump passet medans jag i rask takt tog mig fram genom smågatorna i västerort. Jag skaffade mig energi till en eftermiddag ägnad åt tvättning, det är så skönt nu när all smutstvätt är borta och det rena är vikt och sorterat. En filmkväll som avslutning på denna helg är vad som väntar nu.


ny combat och ny pump release

Helgens träning avslutad och med två nya program i min hand. Gårdagens träning med först min bodypump klass och sedan i väg till bodycombat kvartalsutbildning fick kroppen att arbeta. Kroppen kändes i gårkväll tung och stel. Jag låg i soffan och orkade inte göra många knop. Vid tjugo över tio låg jag i sängen och innan dess hade jag redan sovit till och från i soffan. ( får man sova innan halv elva en lördagskaväll?)

Vad tyckte jag om :
 
BODYPUMP 73 - Bra pass, bra musik. Det kändes som lite nytänk i passet och det var utmanade. Det ska bli kul att köra igång med detta snart.

BODYCOMBAT 43 - Min första kvartal som jag var på. Åh vilket grymt pass, nu längtar jag tills det sitter och jag får börja instruera det. Coolast måste låt nr 6 vara BLACK PEARL från pirates of the caribbean filmerna. Pernilla som höll i utbildningen är ju helt grym och hon inspirerar mig till max. 


kvartalsutbildningskväll

Nu väntar fredagsträning i form av bodypump kvartal. Det ska äntligen bli nytt pass som jag verkligen ser fram emot. Hoppas på bra musik och någon ny grym mördarövning *ler* Passet leds ikväll av Oskar Nilsson ( min första BP-klass för honom.) Han är en grym inspiartör så det ska bli kul att se han in action på pump också.

På med träningskläder och skaka loss kroppen för nu kör vi :)

sötaste

Anton och jag fick en överraskning med posten igår. BLOMSTERCHECKAR från hans mamma och pappa. Anton som ett grattis till hans nya jobb och till mig för att jag klarade min bodycombat utbildning. TACK SÖTA NI!



Hjärta av rosor

Folk som inte tränar...

Dagens citat: " jag måste träna upp mig och min kondition innan jag kan visa mig på gymmet." Detta fick jag som svar när jag frågade en jobbarkompis om hon ville följa med mig på en av mina klasser. - men sa jag, vad tror du folk gör på gymmet? Tror du att det bara är vältränade människor där? Hon skrattade lite för sig själv och förstod hur dumt det lät. Tyvärr tror jag att det är vanligt att människor som inte tränar är rädda för att börja trots att de vill.

våren är här



Det har jag i alla fall bestämt mig för. Jag tar på mig min härligt våriga scarf och mina nya ljusblå jeans. Jag njuter av att idag så känns det mycket ljusare ute.

Idag är det vilodag från träningen vilket känns skönt. Det kommer bli en tuff träningsvecka med ca 8,5 träningstimmar. 























                                              























GLÄDJEspinning!

Åh så roligt det är att köra spinning. Varför gör jag inte det oftare? Det är nog snäppet roligare att få instruera i det än att utöva det själv. Igår släppte jag allt, körde på max och peppade allt vad jag kunde. Kanske något övertänd men jag hoppas att jag förmedlade mycket kraft och energi till mina deltagare. Kul hade jag i alla fall.

Om jag inte hade haft ett heltids jobb så hade jag bett om att få minst en spinningklass per vecka. Men just nu så känns två fasta klasser tillräckligt. Jag vill inte släppa bodypumpen och inte heller bodycombat. Sin egna träning vill man ju också ha. Att bara få gå till gymmet och köra för egen del och göra det man känner för. 

Ikväll blir det styrketräning, dit och slåss med grabbarna i gymmet som stirrar sig blinda över att en tjej har invaderat deras styrkerum... (ibland lyfter jag tyngre än vissa killar hahaha *ler) 


överraska din kärlek!

Jag kunde inte motstå att köpa denna underbara överraskning. Den är söt, salt och man blir glad.
- Är de tre överraskningar i en må tro!



sötlakris från LAGERHOUSE. Det fanns en massa roligt godis där!


dagens formkoll

I morse vaknade jag och det kändes som om jag blivit överkörd av en buss. Efter en härligt tung träning igår med helt fantastiska deltagare går det ju inte annat än att köra på max. Det som jag skulle behöva nu är en massage så kanske jag skulle kunna gå rak i ryggen denna dag. *ler*

Morgonen laddas med full volym lyssnades på min spinningskiva. Ikväll så smäller det, jag ska köra cykelklass för första gången på länge. *pirr* Jag kan rekomendera att när ni känner er trötta, orörliga och egentligen bara vill ligga kvar i sängen ett tag till. Så på med ösig musik!

OCH VIPS SÅ ÄR FORMEN ÄR TILLBAKA!




snabbt iväg till gymmet

Jaha då blir det 2 timmars träning idag också. Mina kollegor från gymmet är sjuka eller så saknas det barnvakt. Idag vickar jag 1 timme body pump för Maria och i morgon blir det vick för Calle som fortfarande är sjuk. Passet imorgon ska bli riktigt kul, det var så länge sedan jag körde cykelklass. Nervöst och pirrigt är också ord som passar in. Så nu har jag snabb fått i mig käk, väskan är packad och nu ska jag rusa.... HEJ!

träningen denna vecka är:

måndag - bodypump + bodycombat
tisdag - cykling 45 min + styrketräning
onsdag - styrketräning
torsdag - vila
fredag - bodypump ( kvartalsutbildning)
lördag - bodypump och bodycombat (kvartalsutbildning)
söndag - vila

RSS 2.0