Jag ryser i hela kroppen!

Helt grym låt!
-Tjejen kan verkligen sjunga!
Jag missade melodifestivalen igår eftersom jag var på 30 årskalas. När jag slog igång tv:n i morse fick jag se det här:


Lycka till

Idag så åker Frida vasaloppet!
Lycka till och kör hårt!

frukost laddar

Lördag igen! Träning står på schemat och idag blir det inte bara en timme utan två timmar. Först Bodypump vilket jag inte har tränat på två veckor så det kommer bli tungt idag. Sedan ska jag köra bodycombat. Det ska bli kul att gå på combat för egen del och inte instruera i dag. Få lite inspiration och tips från en annan instruktör. Dock känner jag mig lite trött denna tidiga lördagmorgon men det ska nog ordna till sig när jag väl är på plats på gymmet.

Nästa vecka blir det två kvartalsutbildningar. Först har jag Bodypump utbildningen på fredag och sedan Bodycombaten på lördag. Det ska bli jätte kul med ny release nu, särskillt på combaten. Nu börjar jag bli trött på musiken och övningarna. Dock kommer det att bli mycket jobb att lära sig två koreografier till samma vecka.


Formkoll läser sig i form

 
Ny tidning igen. Kul med post men det känns som den förra precis landat i brevlådan.

önskelista

Rastlös, det är jag i ett nötskal.... Fast att jag tycker att dagarna går väldigt fort och att det är fullt upp hela tiden så känner jag mig rastlös och vill att det ska hända något kul.

Detta önkar jag mig nu:

VÅR OCH VÄRME
SEMESTERRESA LÅNGT BORT
EN SHOPPINGDAG DÄR JAG FÅR HANDLA HUR MYCKET JAG VILL
EN BIL ( i alla fall ibland)
BÄTTRE KARAKTÄR ATT SKIPPA ONYTTIGHETER
ALLTID LENA OCH VÄLRAKADE BEN
VINNA PENGAR PÅ LOTTO ( men man måste spela då va?)
TAPPA DE SISTA KILORNA FETT
LÅNGT FINT HÅR
HÅLLA MIG FRISK OCH KRY
EN BOSTADSRÄTT DÄR JAG FÅR FIXA OCH TAPETSERA OM
ATT DET SKA HÄNDA EN MASSA ROLIGA SAKER

nu kommer jag inte på fler saker


gårdagens hårda träningspass

Lämnade gymmet med ont i rumpan efter tunga utfall på 30 kilo. Att göra utfallen i smithmaskinen gör underverk för att hitta musklerna där bak. Det tar redan på första utfallet vilket gör att de sista "repen" är riktigt jobbiga. Smärta skulle man kunna sammanfatta det med :)

Idag känns kroppen ganska tung och orörlig men jag är utvilad från en god nattsömn. Jag blev akut trött igår och hann knappt ta mig till sängen innan ögonen slog igen. Idag blir näst sista träningsdagen för veckan. Konditionsträning ikväll väntar och vad det blir får vi se!

RÖHNISCH RÖHNISCH RÖHNISCH

Nu har jag fått den fina Röhnisch katalogen. Massor av fina träningsklader och badkläder. Härliga färger i corall, grönt, blått och gult. Shoppingsuget är vääääldigt stort just nu.
 



vilodag

Det blev ett byte i mitt träningsschema. Igår fick bli vilodag och idag blir det träning. Jag vet inte vad det är men tisdagar är min sämsta dag i veckan. Jag är alltid som tröttast och känner mig mest omotiverad. Stockholm lokaltrafik hade ett finger med i spelet igår. Även om man vet att det hjälper inte att sucka över att det är väntetider och massor av folk på alla bussar så tar det ändå energi. Igår gick det ju hyfsat hem ändå. Kom hem 18.30 men kände inte för att stressa iväg till gymmet. Jag begav mig till affären och fyllde upp kylen med mat och sedan plocka i ordning här hemma. Så det var skönt att få det gjort!

Nu jag jag peppa mig hela dagen idag för ett hårt styrkepass. I dag blir det ben, biceps, rygg och mage. Konditionsträningen får vänta tills imorgon.

Riktining mot jobbet inne på söder idag och enligt Sl:s hemsida verkar tunnelbana köra igen. Håll tummarna!


underbara träningsvecka!

Veckan träning har börjat väldigt bra. Nu hoppas jag att resten av veckan blir lika bra...

Måndag - Styrketräning (bröst, axlar, triceps) + Bodycombat
Tisdag - Jag håller tummarna för att det blir 60 min spinning. Annars konditionsträning av någon annan form.
Onsdag - Vila
Torsdag - Styrketräning (ben, biceps, rygg)
Lördag - Bodypump + Bodycombat


dagens tema

Teamat för dagen är FRAM OCH TILLBAKA! Det började i morse: Tog bussen på morgonen till Spånga station för att sedan kunna ta pendeltåget till Huddinge. NIX NIX så blev det inte alls, fick ta första bästa buss tillbaka hem igen. Slutsats = stanna hemma från jobbet, helt strandsatt eftersom kollektivtrafiken står stilla i nästan hela Stockholm.

Nästa FRAM OCH TILLBAKA kommer nu: Har precis kommit hemfrån ett träningspass i gymmet. Nu väntas det middag och påfyllning av energi. Om ca två timmar ska jag tillbaka igen och då väntar en timme bodycombat.

Så här såg mitt träningsupplägg ut i dag:

Bänkpress i smithmaskin - TRE set gånger TIO rep. (25kilo)
Bröstflyes hantlar - TRE set gånger TIO rep (10 kilo)
Triceps stång mot pannan - TRE set gånger TIO rep (17kilo)
Triceps rep bakom huvudet - TRE set gånger TIO rep (15kilo)
Hantellyft åt sidan TRE set gånger TIO rep (8 kilo)
Baksida axel m hantlar TRE set gånger TIO rep (6kilo)

Och så lite combat på det i en timme :)


Det här bli intressant!

Hur kommer man till jobbet idag? Tunnelbanan inställd, pendeltågen går inte som dom ska eller ibland inte alls. Måste ta mig till Huddinge idag... Skit väder!

Idag gäller det att ta på sig understället och den varmaste jackan jag har. Mössa och vantar om man inte ska frysa ihjäl. Det kommer antagligen bli en massa väntande på kollektivtrafiken idag. Det väntas mer snö vilket skapar ytterligare problem. Bara jag lyckas att ta mig hem ikväll så jag hinner till min Bodycombat klass vid kl 20.

Ut i kylan - Hej!


det närmar sig...

... hemfärd mot Stockholm igen efter en insnöad helg i Jönköping med familjen. Det har varit lugnt och skönt. Inget stressande och inga måsten. Dock lite väl mycket av god mat och godis men det är ny vecka i morgon vilket betyder att jag är redo för en vecka full med inspirerande träning.

Vincent min underbara systerson växer och växer. Nu är han tre månader gammal. Han är med på ett helt annat sätt nu, han skrattar och lyfter på huvudet. Han tittar undrande med sina stora blåa ögon vad vi är för konstiga människor som måste pilla och greja med honom hela tiden... 

  


snöträning

Dagens träningspass bestod av 50 minuter snöskottning. Svettigt och tungt. Idag har det kommit nästan 30 cm snö redan och det verkar inte ge sig än på ett tag. Jag är helt strandsatt här hemma hos mor och far. Jag har inte alls kunnat göra det som jag tänkt idag. Skulle åkt in till city, handlat lite smått och gott. Hämtat Anton efter hans partynatt mm. Men både han och butikerna får vänta, vägarna är fortfarande inte skottade och eftersom jag inte har en stor bil tex en jeep så får jag så snällt stanna hemma. Typiskt när man är på besök hos familjen. Jag håller tummarna att min syster och hennes familj lyckas ta sig hit ikväll till vår familjemiddag!


frukost bord a`la mama!

Det är bara att stiga upp ur sängen, ta sig ner till köket och sätta sig vid frukostbordet. Här har mamma dukat upp nästan allt man kan tänka sig. Så nu är jag mätt och belåten.


intensiva torsdag!

Hjälp vilken fullbokad dag! Stressade hem från jobbet, kom innanför dörren vid klockan 19 och var på gymmet 30 min senare. Idag var det BRÖST, BEN; RYGG och MAGE som stod på träningsschemat. Har haft träningsvärk idag efter gymträningen igår vilket känns skönt. Vi får se hur kroppen känns i morgon. benpressar på 80 kilo, rygglyft med 10 kilosviktplatta och tunga bicepsövningar. Det borde bli lite stelt i kroppen i morgon ändå.

Nu har jag packat, diskat och ska äntligen få gå och lägga mig. Imorgon bär det av mot Jönköping för en liten resa hem till familjen. Familjemys och födelsdagsmiddag väntar...

kram

tycker ni som jag...

...att det har minskat med folk på gymmet? Visst det är fortfarande mycket folk men det känns redan som om januaritränarna har börjat droppa av. Eller är det bara en massa som är hemma och är sjuka kanske? Denna gång ska jag inte trilla dit i förkylning eller feber. Har nu laddat handväskan med handsprit, laddat kylen med apelsiner och tar omega3 i flytande form (*usch*)

Ikväll ska jag skynda mig hem från jobbet med en massa energi för att snabbt svida om till träningsoutfiten. Ikväll blir det styrketräning och nu j*vlar ska det lyftas skrot ändå i från tårna. Det blir bröst, triceps, axlar och mage.

Ha en härlig  träningsonsdag gott folk!

beslut = vilodag

Dåligt samvet? jajemen... det får man tydligen när man ställer in sin träning. Men jag flyttar på träningen till senare i veckan. Jag är trött idag och inte alls träningssugen och då kommer jag bara göra dåligt ifrån mig. Jag tror inte kroppen mår speciellt dåligt av att villa idag. Många instruktörer på gymmet är sjuka, två går på en 10 dagars penicillinkur. Jag har sovit mindre bra i 2 nätter nu så jag ska behålla min trötthet för att kunna sova riktigt skönt i natt.

Så tv-soffan -  here I come!

dagens tankar

Måndags trötthet... men snart så är det dags för bodycombat så då kan man inte tänka på att man är trött. Är måndagen den dag i veckan som man är allra tröttast? Är måndagen den tråkigaste dagen? Kanske inte alltid. Men något som är sant så är det att det känns det riktigt bra när första dagen på veckan är över, då är man ett steg närmare en ny helg igen...

Rökare som tränar... Idag på väg hem från jobbet så går jag förbi två tjejer som står utanför entrèn till ett gym. Inget konstigt med det men ciggen i handen gjorde att jag höjde på ögonbrynen. För mig känns det så fel att para ihop rökning med träning. Antagligen för att jag inte röker själv. Jag undrar om hon ville ta sig några bloss innan träningen eller om hon precis hade tränat klart??? Om det nu var så att hon HADE tränat så kunde hon antagligen inte tränat så hårt att hon kört slut på sig. För vem kan vara röksugen efter ett tufft och hårt träningspass??? Jag själv känner mig ren och sund efter träning hur känner sig en rökare?

Shopping... Hur mycket kläder man än shoppar så är det ändå alltid tomt i garderoben. Är det för att man har tröttnat på de gamla sakern så att det inte exiterar längre eller är det så att det finns något garderobspöke som utan min vetskap kastar bort något från garderoben så fort jag kommer hem med något nytt?

Mat... Ibland känns det som om jag kan äta hur mycket som helst. Är det bara jag som aldrig blir ordentligt mätt? Hur gör folk som bantar? Jag skulle bli världens mest gnälligaste person om jag inte får mat. Jag är trött på mat, det tar för mycket energi att fundera på mat. Vad ska man äta?, vad bör man äta? och när ska man äta? Jag skulle kunna leva på mackor och kokt ägg twentyfourseven. Smidigt gott och enkelt!

mina tankar från en helt vanlig måndag...

 


min egna personliga tränare...

Min vän Anna som är personlig tränare har satt ihop ett träningsprogram för mig som jag nu ska ta tag i. Mitt mål är att styrketräna 2 gånger i veckan och sedan köra mina klasser precis som vanligt. Tanken är att jag ska ge mig själv mer tid till att vila och inte träna varje dag. Jag kommer lägga upp någon mer gruppträningsklass varannan vecka för att jag tycker att det är så kul med träning och det är faktiskt är ett intresse. Att gå på andra klasser för att söka inspiration och utveckling till mig som gruppträningsinstruktör är både utvecklande och kul.

Nu blir jag ju tvungen att styrketräna själv eftersom Anton har ett eget program som han följer vilket är lite trist... Det är alltid bra att ha någon som sporrar och pushar.

Här är mitt upplägg, kanske kan du också ha nytta av det. Min övriga träning är bodycombat 1h på måndagar och bodypump 1h på lördagar.



en middag full med kärlek!

Idag har jag bjudit min kärlek på 3-rätters middag. Till förrätt: chevrè toast med rosmarin och honung. Varmrätt: kycklingfilè inlindad i parmaskinka med balsamsås och frästa grönsaker. Dessert: chokladchock med grädde och hallon. Fast att det är söndag så fick det bli mousserande vin och rödvin till maten. Är det en kärleksdag så är det!

Hoppas ni också haft en mysig söndag med era nära och kära.


Det här är min träningsvecka

Eftersom alla veckor är unika, hur man jobbar och vilka andra planer man kan tänkas ha så brukar jag planera veckans träning på söndagar.

Måndag - BODYCOMBAT   
Tisdag - STYRKETRÄNING
Onsdag - CORE EXPRESS+ KONDITIONSTRÄNING
Torsdag - STYRKETRÄNING

Fredag till söndag är jag hemma hos familjen i Jönköping och hälsar på. Vila hela helgen får det bli denna gång.
Kanske en promenad med mamma...

drömmar

Blir så lycklig av dessa vackra tulpaner som vi fick av svärmor och svärfar. Tänk så underbart det är med färska blommor. Ljusrosa och vitt låter mig drömma om vår och sommar.


Besök i stugan

Skönt att veckan är slut, då menar jag arbetsveckan. Det har varit fullt upp. Känns som jag åkt kors och tvärs runt hela Stockholm. Igår hämtade jag en begangnad divan som jag köpt, stressat runt på jobbet, det har blivit sena kvällar mm.

Igår fick vi besök av svärmor och svärfar. De har kommit ända ner från Pajala och ska stanna hos oss i helgen. Anton och jag har det extra mysigt eftersom vi sover tätt intill varandra på en madrass i vardagsrummet medans vi överlåter våra sängar till de "vuxna" 

Nu väntar frukost för att sedan smita iväg till gymmet. Det är min vanliga pumpklass idag och jag hoppas på full klass. Dock hade jag lovat Björn som kör bodycombat efter mitt pass att jag skulle delta på hans klass också. Me nnu måste jag försöka komma undan det efter som vi har lite shoppingplaner med familjen.

Hej å hå!


Rastlös? Uttråkad? Gammal?

Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova. Jobba, äta, träna, sova.

Så här ser mina dagar ut. Inte konstigt att de går så fort. Men när ska man hinna med allt annat som man vill göra?  Väckarklockan ringer vanligtvis 05.30 och min första tanke är: - Nu igen! NY dag och samma rutiner...Givetvis handlar det om att prioritera, men vad skulle jag göra om jag inte hade min träning? Sitta hemma i soffan efter en avslutad arbetsdag? Det gjorde jag visst igår eftersom jag jobbade över 1,5 timme och var hemma senare än beräknat. Hur gör alla andra? Är alla så väldigt sociala efter en arbetsdag så att man träffar en massa vänner eller ger sig ut på massa saker? Är det jag som är tråkigt och osocial? När man var yngre och gick i skolan så var dagarna mycket längre på eftermiddagen, man hängde med kompisar och åkte iväg på saker. Jag tränade väl inte något då iofs. Ridning en gång per vecka det var väl allt. Är det bara jag som känner mig rastlös och vill att det ska hända en massa annat roligt. Eller är det bara så att jag längtar till våren med längre ljusare dagar. Men hur som helst så går tiden alldeles för fort!


koll på kalorier

Jag har egentligen ingen aning om vad jag stoppar i mig i mängd per dag. Jag äter när jag är hungrig och det jag kommer över *ler.

Hittade denna gratissida på nätet där jag nu har registrerat mig för att kolla om det blir mer ordnning på mina matvanor. Här skriver du in vad du äter under dagens måltider. Vilken träning och hur länge du utfört den.

Jag vet ju att jag kommer få skämmas över min mat och det kanske kan sporra mig att äta bättre...
www.kalorier.nu



inte alls motiverad

Har precis kommit hem från kvällens gympass. Det blev marklyft, latsdrag, bröstpressar på stabilitetsboll, bröstflyes och baksida axel. Dock var motivation ganska långt borta. Jag kände att i vissa övningar körde jag inte på max vilket retar mig lite. Vissa övningar fick jag kämpa med med och andra kändes bara tråkiga. Man kan tydligen inte ligga på topp jämt. Nya tag i morgon igen!

Nästa vecka ska jag försöka gå på lite olika gruppträningsklasser som jag länge tänkt pröva. Jag saknar coreklasserna som jag tidigare körde kontinuerligt. Sedan är jag lite nyfiken att testa worldclass crossfit, sedan lite olika spinningklasser. Nyttigt att gå på sina arbetskollegors klasser för inspiration mm.

Vilka tycker ni är de roligaste träningsformerna?
( för min egen del så varierar det från månad till månad. Det blir nog så att man lätt kör samma träning vecka in och vecka ut när man hitta någon kul träningsform.)

Morgonstund har guld i mun

 
Tidig morgon på väg till jobbet. Mig själv, tunnelbana och tidning. Härliga tisdag!

min träningsvecka

Ny vecka nya utmaningar. Dock så är det verkligen fullt upp denna veckan. Mycket som ska fixas och trixas.

Men så här kommer träningen se ut

måndag - BODYCOMBAT

tisdag - STYRKETRÄNING

onsdag - KONDITION

torsdag - VILA

fredag - VILA

lördag - BODYPUMP + BODYCOMBAT 

söndag - SPINNING 45min




alla hjärtans dag närmar sig...

Årets kärleksdag är bara en vecka i från oss. Ska man fira? Ska man köpa kärleksgåvor? Självklart är det tusen gånger roligare att uppvakta och att bli uppvaktad alla andra dagar på året som inte känns påtvingade...
Men jag har i alla fall planerat en liten middag på tu man hand för Anton och mig. Så fort han kollar sin mail så kommer han att hitta denna inbjudan:



Nu har jag suttit och photoshopat ihop denna inbjudan. Hoppas han svarar ja!

puss puss


JAG LYCKADES... tjohoooo!

Jag är godkänd BODYCOMBAT INSTRUKTÖR nu! Så jäkla glad jag är nu. Skönt att klara det på första försöket...
Jag vill bara skrika av glädje!


gogodansare på gymmet...

Igår var det en heldag på gymmet. Först min härliga morgonbodypump med mina underbara deltagare. Sedan hem för att duscha och äta. Tillbaka på gymmet igen fast denna gång i PARTYOUTFITEN. Invigningsmingel på anläggningen för instruktörer och kunder. Det serverades bubbel, snacks, och svettiga gogodansare. (Ska förhoppningsvis få tag i lite bilder därifrån) I aerobicsalen var det discokula i taket som skapade lite fest stämning, i ena hörnet stod en kille och tjej inoljade och shakade loss. Lite speciellt på ett gym men det gäller att göra oförglömliga intryck eller avtryck :)

Efter minglet med kunderna och för vissa några glas för mycket bubbel så drog alla vi instruktörer till ballbreaker
för en helkväll med lek. Det blev bowling, biljard, bilspel och bilbana. Jätte kul! Jag vann en omgång i bilspelet, jäkla vad koncentrerad och fokuserad jag var. Bilköraregenskaperna sitter kvar trots att jag kör så lite bil nu...




bilder lånat från ballbreakershemsida

kul bild...

Det är är taget från mitt hotellrum i Luleå. Ganska kul syn med snötäckta fönster när man bor på 4:e våningen.
Jag behövde aldrig dra för gardinerna när jag skulle sova utan det var mörkt och insynsskyddat ändå.

Kvällsmat på hotellet

Jag har precis anlänt till luleå. Jag har checkat in på hotellet, fått mitt rum och nu sitter jag i restaurangen. Beställt in en cesarsallad som skulle kosta 155 kr men som tur är så är jag guldmedlem och får lite rabatt. För en mineralvatten och salladen betalade jag 55 kr. Den var ju tyvärr inte värd mer. Sämsta cesarsalladen jag ätit. Nu upp på rummet och slappa ensam i dubbelsängen.

äntligen helt stilla

Oj vilken fullspäckad dag i dag. Äntligen sitter jag still i tv-soffan. Jobbat hela dagen. kom hem lite innan kl 18, snabbt på med träningskläderna för att sedan köra ett riktigt hårt pass på gymmet. Axlar, bröst och mage. Jag kände mig vrålstark idag och kämpade på med frivändningar med militärpressar med 20 kilo på stången. Maxa antalet rep och sedan 4 varv, snabbt varvat med hantelpress på stabilitetsboll på 9 kilo. Axellyft åt sidan med 7 kilo på hanteln varvat med hantelflyes på boll med även där 9 kilo gånger 4 svettiga varv. Avslutade med 3 magövningar. Hårt, tufft och roligt.

Pulsade hem i snön för att snabbt hoppa in i DUSCHEN sedan dags att LAGA MAT. Fixa FRISYREN och då genom att be min kära sambo klippa luggen på mig. Men nu har jag lärt mig att det blir bäst resultat när man gör det själv. Fick tvinga han att lämna mig ensam med saxen annars hade jag inte haft någon lugg kvar. SORTERA TVÄTT i mängder, vika kläder och lakan tills jag höll på att somna av tristess. PACKA VÄSKAN inför min minitripp i morgon till Skellefteå på jobb. Det blir en övernattning i Luleå imorgon så allt fick rymmas i min träningsväska vilket är skönt att slippa dra på en stor resväska.

Nu ska jag ställa klockan på 04.30 och förhoppningsvis somna inom 10 min och bara avnjuta natten i riktigt djup sömn. GODNATT!  

ONSDAGSSUG

Igår var jag inte hemma förrän klockan var halv åtta. Lagade mig käk och skippade tyvärr träningen igår. Känns inte alls som det var någon idè när man inte ätit middag. Jag får ta nya tag idag. Anton ska köra hårt med mig har han sagt i gymmet. Det blir frivändningar, bröst och mage som står på schemat.

Fast att det är skönt med vila någon dag så känner jag mig träningssugen. Imorgon gör jag ett nytt försök att ta mig till Skellefteå och sedan blir det buss upp till Luleå för att sedan återvända hem till Stockholm på fredagkväll.

SNIPP SNAPP SNUT SÅ VAR VECKAN SLUT!

tisadagsstatus

KROPPEN känns tung efter gårdagskvällens BODYCOMBAT. Lite smått stel och orörlig. MAGEN är hungrig trots att jag har strax ätit klart min frukost. Alltid denna hunger, kan man känna sig mätt någongång. SJÄLEN är lycklig och glad. Saknar dock lite sol och värme nu. Jag vill ha vår vår vår. HUDEN börjar bli riktigt fräsch. Min kokosolja hjälper och hyn har fått en fin lyster. De så kallad fiskfjällen på benen är puts väck och jag känner mig nästan lite solbränd. Att man är vinterblek beror tydligen inte bara på att man inte har varit i solen. Fukt är det den vill ha. MOSTERKÄNSLAN, saknar min lilla groda som tydligen inte är så liten längre. Två månader och börjar bli lång och knubbig. Jag har bokat hemresa nu och jag räknar dagarna tills han ska få sig en massa pussar. - Du och jag Vincent. ATT-GÖRA-STATUS hinns inte alls med. När ska man ha tid för allt man vill göra. Veckorna rusar förbi och så står man där och undrar varför man glömde göra det man skulle. Är det åldersnojan som gör att tiden går fortare än vad den gjorde tidigare eller är det bara så att man är mer fullbokad av aktiviteter och jobb?

Tisdagen består av jobb så klart. Hoppas att arbetsdagen inte blir allt för lång så att jag orkar ta mig till gymmet senare. Fullt upp idag så den här dagen kommer susa iväg precis som alla andra dagar! 


snabbmat snabbar än Mcdonalds

Hungrig som attan när jag kliver in genom dörren. -Åh vad ska jag äta??? Öppnade nog kylen 3 gånger för att kolla om det fanns någon mat. Jag hade helt glömt att förbereda middag.

Varför inte dinkelpannakakor med banan, varma blåbär och en liten sked grädde.
Nu ska jag nog ha massor av energi till träningen ikväll


ägg, mjölk, dinkelmjöl.

nya träningsdagar


Förra veckans träning blev i stort sett som planerad. Missade dock spinningpasset igår pga missad bokning från receptionens sida. Det var nog lika skönt för kroppen att få vila. Efter två klasser i lördags plus fyra timmars flytt så kändes kroppen ganska tung och orörlig.

Detta händer i veckan

måndag - BODYCOMBAT
tisdag -  STYRKETRÄNING
onsdag - KONDITIONSTRÄNING 
lördag - BODYPUMP
söndag - SPINNING 45 min

RSS 2.0