lättlagat ska det va!
Idag var det min tur att stå för middagen. Kassler med paprika och champinjoner serverat med ris och sallad.
Tänk om alla maträtter är så här enkla att tillaga, det hade varit super nice!
Så här gör du: Sätt igång ugnen på 225 grader. Skiva upp kassler och lägg i en ugnsäkerform. Hacka lök, röd och grön paprika. Fördela över köttet och tillsätt sedan en burk champinjoner. Häll på chilisås (önskad mängd) och kanske lite sambal olek om du vill ha lite hetta. På med matlagningsgrädde( välj vilket fettprocent du vill) och skjuts in i ugnen. När det börjar bli varmt och bubbla lite så rör du bara om så att såsen blandas. Koka ris till och smaka av med lite salt och peppar. KLART!

Tänk om alla maträtter är så här enkla att tillaga, det hade varit super nice!
Så här gör du: Sätt igång ugnen på 225 grader. Skiva upp kassler och lägg i en ugnsäkerform. Hacka lök, röd och grön paprika. Fördela över köttet och tillsätt sedan en burk champinjoner. Häll på chilisås (önskad mängd) och kanske lite sambal olek om du vill ha lite hetta. På med matlagningsgrädde( välj vilket fettprocent du vill) och skjuts in i ugnen. När det börjar bli varmt och bubbla lite så rör du bara om så att såsen blandas. Koka ris till och smaka av med lite salt och peppar. KLART!

Kommentarer
Trackback